Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!FUCHS LUBRICANTS
Fondat in 1931, grupul FUCHS a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai puternici producatori de lubrifianti de pe piata mondiala. Recunoscut international pentru produsele sale inovative, FUCHS a ajuns sa aiba facilitati de productie in peste 40 de tari. Principalele domenii de activitate sunt:

- DIVIZIA INDUSTRIALA: degresanti, produse pentru prevenirea coroziunii, fluide pentru prelucrarea prin taiere, unsori, lubrifianti
- DIVIZIA METALE: unsori pe baza de aluminiu, unsori pe baza de litiu, unsori pentru cuple, unsori hidraulice.
- DIVIZIA LUBRITECH
- DIVIZIA SILKOLENE
RONT PRODUCTION
De mai bine de 20 de ani compania RONT s-a specializat in fabricarea produselor de inalta tehnologie, acoperind o gama mare de aplicatii, cum ar fi: industrie, mentenanta, constructii, dar si pentru uz casnic. RONT ofera o gama mare de produse si in acelasi timp respecta regulile impuse de calitate, economie si ecologie:
- CALITATE - prin alegerea formulei chimice corecte in concordanta cu domeniul pentru care este creat produsul.
- ECONOMIC - prin alegerea unei solutii de durata si cu efect indelungat pentru produsele fabricate
- ECOLOGIC - Prin folosirea de ambalaje reciclabile si formule pentru protejarea mediului inconjurator.
HAIFA CHEMICALS
Haifa este o corporatie internationala ce produce ingrasaminte chimice, aditivi pentru mancare si chimicale tehnice. Avand o vechime de peste 40 de ani, Haifa a devenit lider mondial, fiind recunoscut pentru solutiile inovative in toate domeniile de activitate. La ora actuala are reprezentanti in peste 80 de tari. Haifa la prima vedere:
- Numele companiei : Haifa Chemials
- Anul infiintarii: 1967
- Activitate principala: productie si comercializare ingrasaminte chimice pentru industrie
- Subsidiare: Haifa are 11 subsidiare
- Numar angajati: peste 850;