Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!

PRODUSE PENTRU UZINAJ APOASE


Micro-emulsii polivalenteEcocool MG+
Micro-emulsie pentru uzinaj curent pentru fonta si metale feroase.


Ecocool MF
Micro-emulsie multifunctionala pentru toate tipurile de metale feroase si neferoase. Adaptate pentru apa dulce si de duritate medie. Convine pentru operatiile de taiere si slefuire.

Ecocool HWX
Micro-emulsie care are proprietati de extrema presiune (E.P) compatibila cu toate tipurile de metale, feroase si neferoase. Adaptata pentru apa de duritate mare. Potrivita pentru operatiile de taiere si slefuire

Ecocool CS
Micro-emulsie universala de inalta performanta pentru toate tipurile de prelucrare si toate metalele, feroase si neferoase. Ideal pentru toate tipurile de apa, dulce sau dura. Excelenta stabilitate, consum mic.

Ecocool BF
Micro-emulsie fara bor pentru toate tipurile de prelucrare si toate metalele feroase si neferoase. Adaptate la apa de duritate medie. Excelenta stabilitate.


In cazul in care nu sunteti sigur ca este produsul optim pentru dvs, va rugam sa ne contactati, pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului sau oferirea unui echivalent.